Sider

tirsdag den 20. september 2011

Laks m. bønnesalat og kartofler


I går prøvede jeg en ny opskrift - og hold da op, hvor var det bare lækkert!
Desuden var det både nemt og hurtigt.

Du skal bruge:
Laks (fra fiskehandleren, og ikke de der frosne stykker!)
Aspargeskartofler
Persille
Smør
Haricot verts
1 æble
1 rødløg
Olivenolie
Æblecidereddike
Salt & peber

Bønnerne blancheres og afkøles. Hak æblet og rødløget i fine tern og bland med bønnerne. Dressingen blandes af ½ dl. olivenolie og en sjat æblecidereddike. Rør det sammen med salt og peber og dryp det over salaten.

Kartoflerne koges efter anvisningerne og vendes derefter med smør, persille, salt og peber. Imens steges laksen på panden. Inden stegning gnides den med salt og peber. Start med at stege med skindsiden nedad og pres den imod panden - det er vigtigt, da skindet ellers 'trækker sig'. Når først det er stegt lidt betyder det ikke noget.

Anret det hele og nyd det med et godt glas afkølet hvidvin. Bon apetit!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar