Sider

mandag den 12. marts 2012

Soyarimmet laks m. jordbærsalsa.

Med det skønne forårsvejr vi har for tiden, må vi finde på nogle lidt 'lettere' retter. I dag stod den derfor på soyarimmet laks med jordbærsalsa. Det var dejligt nemt at lave og smagte SKØNT!


Du skal bruge:
Laksefilet
Soyasauce
Frisk ingefær
Citronsaft
1 bk. jordbær
3 tomater
1 bdt. forårsløg
Olivenolie
Balsamico

Du skal begynde i god tid - et par dage inden servering. Laksen skal have været nedfrosset i mimimum et døgn inden du begynder (vistnok noget med nogle parasitter som dør af frost).
1 døgn inden servering lægger du laksen i marinaden bestående af soya, revet ingefær, citronsaft og peber.

På dagen laver du så jordbærsalsaen. Udkern tomaterne og skær dem i små stykker. Skær også jorbær og forårsløg fint og vend det forsigtigt med lidt balsamico, olivenolie og et drys salt.

Skyl marinaden af laksen, dup den tør i et rent viskestykke og skær den i ca 4 mm. tynde skiver. Server med jordbærsalsa (og lidt godt brød hvis det er en hovedret).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar