Sider

lørdag den 21. oktober 2017

Den bedste (og virkelig nemme) æble-crumble.

Kender I de kager man bare vender tilbage til igen og igen? Sådan en er denne æblecrumble. Den kan selvfølgelig også laves med pærer, rabarber eller hvad man nu har i stedet.


Til 4 personer:
4 æbler
Kanelsukker

200 g. smør
200 g. hvedemel
200 g. sukker
1 knsp. salt

Skær æblerne i tern (bare behold skrællen på) og vend dem i kanelsukker. Fordel dem i et smurt fad. 
Bland smør, mel, sukker og salt sammen (fx. i minihakkeren) og fordel det ud ovenpå. Bag kagen i ovnen v. 200 grader (varmluft) i 30-40 minutter, til crumblen er gylden og sprød.

Tip: For luksus-versionen kan du hælde lidt hakket, mærk chokolade over æblerne og komme lidt revet marcipan i crumble'n.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar