Sider

lørdag den 28. oktober 2017

Edderkoppe-cookies til Halloween.

Når man gerne vil gøre lidt ud af det - men ikke helt kan overskue alle 8 ben!


320 g. mel
½ tsk. bagepulver
½ tsk. salt
185 g. brun farin
85 g. sukker
2 æg
2 tsk. vaniljeessens
175 g. smeltet smør
130 g. chokoladeknapper i dejen + noget ekstra til pynt.

Pisk smør, sukker og farin sammen. Tilsæt vaniljeessens og æg og pisk godt. Sigt alle de tørre ingredienser i og rør det sammen. Tilsæt til sidst chokoladeknapperne.

Form dejen til kugler (ca som en bordtennisbold) og fordel dem med 9 styk på hver plade. Bages v. 165 grader (varmluft).

Lige når de kommer ud af ovnen ligger du 2-3 chokoladeknapper på hver cookie (med toppen opad).Smelt lidt chokolade, kom det i en frysepose hvor du klipper et lille-bitte hul i , og brug det til at tegne ben.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar